dilluns, 22 de desembre del 2014

Recepta del Torró de Xixona

És per a una barra.


Ingredients:


250g de sucre 250g d'avellanes Pa d'àngel
250g de mel blanca 5 clares d'ou
250g d'ametlles Canyella molta


Passos:


1. Bullir les ametlles, pelar-les i torrar-les al forn.
2. Torrar també les avellanes i pelar-les. Picar i aixafar al morter les avellanes i les ametlles.
3. Batre les clares a punt de neu i afegir-hi la pasta de les ametlles i les avellanes aixafades.
4. Posar una olla al foc amb la mel i el sucre, quan comenci a bullir afegir-hi la barreja que hem preparat al pas tres i remenar-ho tot uns 10minuts.
5. Retirar del foc i posar la pasta en un motlle folrat amb pa d'àngel.
6. Deixar refredar.
7. Treure'l del motlle i tirar per sobre una mica de canyella mòlta.
8. Ho serviu.
9. Bon profit!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada