Ingredients:
-1L
de llet.
-Una
canya de canyella.
-Pell
de llimona (que no agafi la llimona per dins).
-7
cullarades de sucre.
-Un
paquet de Potax.
Preparació:
1-Agafem
una cassola i tirem la llet,la canyella, el sucre i la pell de la
llimona.
2-Agafem
un got de 250g agafem la llet i la tirem a un got posem els polvos i
els desfem. Espereu que bulli i quan bulli tirem la llet del got i
remanem la cassola on ho tenim.
3-Quan
estigui espès el retireu del foc, deixeu que es refredi molt poc i
el poseu en platets petits. Deixeu que es refredi una estona i ho
poseu a la nevera una 1h. No ho podeu deixar més de tres o quatre
dies a la nevera .
4-I
ja ho podeu servir !!!
BON
FROFIT !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada