Ingredients
per a 4 persones
-
1/2 litre de llet
-
4 rovells d'ou
-
una baina de vainilla
-
30g de midó de blat de moro (maizena)
-100g
de sucre
-
125g de xocolata fondant
-
2 cullerades de fideus de xocolata
Preparació
-1r
Reservar una tassa de llet i abocar la resta en un cassó. Obrir la
baina de vainilla rascant amb la punta d'un ganivet. Afegir les
llavors al cassó, amb la baina de vainilla, llet i afegir-hi el
sucre. Escalfar a foc lent, remenant al principi perquè el sucre es
fon.
-2n
Dissoldre la maizena en la llet reservada i la barreja de llet,
maizena i rovells d'ous. Escalfar 1-2 minuts més, remenant
constantment, fins que espesseixi.
-3r
Estendre la crema en recipients, deixar refredar a temperatura
ambient i després guardar-lo a la nevera. Empolvoreu els fideus de
xocolata.
I
bon profit!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada