dilluns, 22 de desembre del 2014

Recepta de natilles de xocolata

Ingredients per a 4 persones

- 1/2 litre de llet
- 4 rovells d'ou
- una baina de vainilla
- 30g de midó de blat de moro (maizena)
-100g de sucre
- 125g de xocolata fondant
- 2 cullerades de fideus de xocolata
Preparació
-1r Reservar una tassa de llet i abocar la resta en un cassó. Obrir la baina de vainilla rascant amb la punta d'un ganivet. Afegir les llavors al cassó, amb la baina de vainilla, llet i afegir-hi el sucre. Escalfar a foc lent, remenant al principi perquè el sucre es fon.

-2n Dissoldre la maizena en la llet reservada i la barreja de llet, maizena i rovells d'ous. Escalfar 1-2 minuts més, remenant constantment, fins que espesseixi.

-3r Estendre la crema en recipients, deixar refredar a temperatura ambient i després guardar-lo a la nevera. Empolvoreu els fideus de xocolata.

I bon profit!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada