dilluns, 22 de desembre del 2014

Recepta de creps de xocolata

Aproximadament per a 10 persones:


  • 400 gr. de farina.
  • 4 ous
  • ½ de llet.
  • Bol.
  • Bol mesurador.
  • 150 gr. de sucre.
  • Una mica d'oli.
  • Batedora.
  • Xocolata (com us agradi més, xocolata amb llet o normal, i no només es pot fer amb xocolata, també pot ser pernil dolç...).


Elaboració:


1. Mesura la quantitat dels ingredients en el bol mesurador. Després aboca-ho al bol i triture-ho amb la batedora.
2. Quant notis que no te grumolls ho deixes reposar aproximadament mitja hora.
3. Quan ha acabat de reposar, tires una mica d'oli a la paella i deixes que s'escalfi una mica, quan s'ha escalfat li tires la massa dels creps, (molt poca que cobreixi just tota la paella). Quan esta cuit d'un costat es gira la massa. Quan l'has girat hi tires la xocolata a quadradets (força), i cargoles el crep com si fos una truita.


A LLEPAR-SE ELS DITS!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada