dilluns, 19 de gener del 2015

Rissoto De Camagrocs

INGREDIENTS
  • 300g d'arròs
  • -800g de caldo vegetal
  • 300g de Camagrocs
  • 1 got de vi blanc
  • 50g D'oli
  • Sal i pebre
  • 100g de ceba tallada
  • 2 grans d'all
  • Un grapat de parmesà
  • 30g de mantega

Com es fa?
S'agafa una paella de ferro colat i hi posem el 50g d'oli, i l'escalfem , i mentrestant piquem la ceba, llavors la tirem i la deixem sofregir durant 4 min. Un cop estigui daurada hi tirem
l'arrós, i el saltegem durant 2 min. A continuació hi tirem el got de vi, i ho barregem fins que s'evapori, i hi tirem els camagrocs, que prèviament haurem saltejat en una paella.

Seguidament anirem afegint el caldo mica en mica a mesura que l'arròs el va absorbint durant 15 min. aproximadament. Finalment tirarem el formatge parmesà per sobre fins que es fongui i rectificarem de sal com ens agradi.

BON PROFIT!!!!
QUE US AGRADI!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada