INGREDIENTS
- 300g d'arròs
- -800g de caldo vegetal
- 300g de Camagrocs
- 1 got de vi blanc
- 50g D'oli
- Sal i pebre
- 100g de ceba tallada
- 2 grans d'all
- Un grapat de parmesà
- 30g de mantega
Com
es fa?
S'agafa
una paella de ferro colat i hi posem el 50g d'oli, i l'escalfem , i
mentrestant piquem la ceba, llavors la tirem i la deixem sofregir
durant 4 min. Un cop estigui daurada hi tirem
l'arrós,
i el saltegem durant 2 min. A continuació hi tirem el got de vi, i
ho barregem fins que s'evapori, i hi tirem els camagrocs, que
prèviament haurem saltejat en una paella.
Seguidament
anirem afegint el caldo mica en mica a mesura que l'arròs el va
absorbint durant 15 min. aproximadament. Finalment tirarem el
formatge parmesà per sobre fins que es fongui i rectificarem de sal
com ens agradi.
BON
PROFIT!!!!
QUE
US AGRADI!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada